Xigna

TVVL Kennispartner: Xigna

Holland Water en Xigna hebben vandaag officieel de overeenkomst getekend voor een 3-jarig co-kennispartnerschap bij TVVL. Beide partijen staan als waterveiligheidsexperts voor het veilig gebruik van water en leveren graag een bijdrage aan het verkleinen van de waterfootprint en het verbeteren van de kwaliteit van drink- en proceswater. De nieuwe partners zochten speciaal voor het gezamenlijk invullen van het TVVL Kennispartnerschap de samenwerking op. Als TVVL Kennispartner dragen Holland Water en Xigna bij aan kennisontwikkeling binnen hun expertise.

John Lens, directeur bij TVVL: “Wij zijn trots op deze nieuwe invulling van het kennispartnerschap, gedeeld door 2 partijen met ieder hun eigen visie en kennis. Holland Water en Xigna sluiten als 7e kennispartner aan bij Bosch Thermotechniek, Carrier, Nieman, Orange Climate, Remeha en Systemair. TVVL Kennispartners kenmerken zich als koplopers in de sector die innovatie voorop stellen en actief kennis delen.”

Clemens Stemerdink, Directeur bij Xigna: “Het delen van kennis en waterbeheer zit ons in het bloed. Onze passie, gedrevenheid en expertise heeft ertoe geleid dat niet alleen het aantal legionella besmettingen daalde met soms wel 70% maar ook de exploitatiekosten afnamen. De samenwerking met TVVL maakt het mogelijk om die ervaringen en expertise te delen met de TVVL leden, kennispartners en installatiesector. Erwin Nijlant, Technisch Directeur bij Xigna, gaat actief deelnemen in de TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken: de kennisautoriteit in de installatiebranche.”

www.xigna.nl