TVVL Magazine

In dit boeiende periodiek leest u over de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken in het vakgebied.

Onderzoek

TVVL publiceert de uitgevoerde onderzoeken in technische rapporten.

Bijeenkomsten

TVVL organiseert geregeld landelijke en regionale lezingen en conferenties.

Cursussen

TVVL verzorgt meerdaagse installatietechnische cursussen op Post-hbo niveau.

TVVL CURSUSAANBOD

Schrijf nu nog in voor een van de interessante cursussen voor het engineeren, ontwerpen en adviseren van technische installaties.

TVVL Agenda 2015

TVVL informatiepakket

Interesse in het lidmaatschap van TVVL? Vraag nu het informatiepakket aan, lees de voordelen en word lid. Klik hier om het informatiepakket aan te vragen.

Meld u hier aan als persoonlijk lid
Meld uw organisatie hier aan als begunstiger

CURSUSTIP

KENNISMAKEN MET EEN BIM

Ontdek de kracht van een BIM en wat dit betekent voor uw bedrijf en de processen. De case BIMmeetlat geeft inzicht in de BIMvolwassenheid van de organisatie. De 2-daagse workshop wordt i.s.m. ISSO en OTIB ontwikkeld. U wordt zich bewust van de te nemen stappen om te starten met een BIM in uw organisatie en te werken met een BIM in een projectgroep of bouwteam. De workshop wordt gehouden op 4 maart en 25 maart 2015.

ONTPLOOI JEZELF ALS PROJECTLEIDER

INSTALLATIE PROJECT MANAGEMENT
Schrijf nu nog in voor de post HBO gecertificeerde leergang waarmee de deelnemer in staat wordt gesteld zich te ontplooien tot senior projectleider van grote complexe projecten. De cursist wordt na een geslaagde afronding van deze leergang in staat geacht om zelfstandig als projectleider te kunnen opereren in bouwteamverbanden en de daarin voorkomende problematiek tijdig te kunnen herkennen en op te lossen.

TVVL is een vereniging voor...

....mensen die affiniteit hebben met gebouwgebonden installaties en voorzieningen. Mensen met een hart voor techniek en innovatie. Doel van de vereniging is kennisdeling en kennisoverdracht. Deling vindt plaats in verschillende vormen en samenstellingen. Voor en door leden. Overdracht vindt plaats door middel van opleidingen, cursussen, handboeken, publicaties en lezingen. meer...

TVVL Kennispartners

De kennis op gebied van gebouwgebonden voorzieningen ligt bij de begunstigers van TVVL. Om deze kennis te ontsluiten en zo bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied heeft TVVL de samenwerking gezocht met haar begunstigers en hen uitgenodigd om TVVL Kennispartner te worden. Wij zijn zeer verheugd dat Carrier Airconditioning Benelux, Orange Climate B.V. en Remeha de rol van TVVL Kennispartner vervullen. Deze begunstigers leveren als TVVL Kennispartner een wezenlijke bijdrage aan kennisontwikkeling en kennisdeling in het vakgebied door input te leveren voor cursussen, lezingen en artikelen. Lees hier het interview met Carrier Airconditioning Benelux.

TVVL Kennispartner

TVVL Kennispartner

TVVL Kennispartner

WORD ADVISEUR DUURZAME ENERGIE

CURSUS DUURZAAMHEID IN DE GEBOUWDE OMGEVING

De realisatie van duurzame projecten vraagt naast kennis van energielabels en innovatieve technieken om een integrale aanpak en inzicht in de economische haalbaarheid. Deze TVVL cursus stelt de deelnemer in staat om zelfstandig te adviseren ten aanzien van duurzame aspecten binnen de gebouwde omgeving.


Nieuwsberichten

REHVA Dictionary

Van professionals voor professionals
Klik hier