TVVL Magazine

In dit boeiende periodiek leest u over de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken in het vakgebied.

Onderzoek

TVVL publiceert de uitgevoerde onderzoeken in technische rapporten.

Bijeenkomsten

TVVL organiseert geregeld landelijke en regionale lezingen en conferenties.

Cursussen

TVVL verzorgt meerdaagse installatietechnische cursussen op Post-hbo niveau.

TVVL CURSUSAANBOD

Bent u op zoek naar vakinhoudelijke bijscholing? Ook in het komende seizoen 2015-2016 staan weer diverse interessante cursussen geprogrammeerd.

TVVL Agenda 2015

TVVL informatiepakket

Interesse in het lidmaatschap van TVVL? Vraag nu het informatiepakket aan, lees de voordelen en word lid. Klik hier om het informatiepakket aan te vragen.

Meld u hier aan als persoonlijk lid
Meld uw organisatie hier aan als begunstiger

Toolkit Bouwen aan een duurzaam binnenklimaat

TVVL is een vereniging voor...

....mensen die affiniteit hebben met gebouwgebonden installaties en voorzieningen. Mensen met een hart voor techniek en innovatie. Doel van de vereniging is kennisdeling en kennisoverdracht. Deling vindt plaats in verschillende vormen en samenstellingen. Voor en door leden. Overdracht vindt plaats door middel van opleidingen, cursussen, handboeken, publicaties en lezingen. meer...

TVVL Kennispartners

De kennis op gebied van gebouwgebonden voorzieningen ligt bij de begunstigers van TVVL. Om deze kennis te ontsluiten en zo bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied heeft TVVL de samenwerking gezocht met haar begunstigers en hen uitgenodigd om TVVL Kennispartner te worden. Wij zijn zeer verheugd dat Carrier Airconditioning Benelux, Orange Climate B.V. en Remeha de rol van TVVL Kennispartner vervullen. Deze begunstigers leveren als TVVL Kennispartner een wezenlijke bijdrage aan kennisontwikkeling en kennisdeling in het vakgebied door input te leveren voor cursussen, lezingen en artikelen. Lees hier het interview met Carrier Airconditioning Benelux.

TVVL Kennispartner

TVVL Kennispartner

TVVL Kennispartner

Tool investeren in energie-efficiëntie

Inschrijven cursusseizoen 2015-2016

Heeft u interesse in professionele en praktijkgerichte bijscholing voor engineering en ontwerpen van technische installaties? Neem dan een kijkje bij een van de vakinhoudelijke cursussen van TVVL in het seizoen 2015-2016. Van de bekende cursus Luchtbehandelingstechniek tot aan de leergang Duurzaamheid in de Gebouwde Omgeving.  Het volledig aanbod vindt u in de cursusagenda. inschrijving is al mogelijk.10 juni a.s. Nationaal Congres Sanitaire Technieken

Nieuwsberichten

REHVA Dictionary

Van professionals voor professionals
Klik hier