TVVL Magazine

In dit boeiende periodiek leest u over de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken in het vakgebied.

Onderzoek

TVVL publiceert de uitgevoerde onderzoeken in technische rapporten.

Bijeenkomsten

TVVL organiseert geregeld landelijke en regionale lezingen en conferenties.

Cursussen

TVVL verzorgt meerdaagse installatietechnische cursussen op Post-hbo niveau.

TVVL CURSUSAANBOD

VAKINHOUDELIJKE TVVL CURSUSSEN
SCHRIJF NU IN VOOR 2014-2015! 
Inschrijven en informatie.

TVVL Agenda 2014

TVVL informatiepakket

Interesse in het lidmaatschap van TVVL? Vraag nu het informatiepakket aan, lees de voordelen en word lid. Klik hier om het informatiepakket aan te vragen.

Meld u hier aan als persoonlijk lid
Meld uw organisatie hier aan als begunstiger

TVVL-cursusprogramma

TVVL verzorgt meerdere vakinhoudelijke installatietechnische cursussen. Diverse hiervan, zoals LuchtbehandelingstechniekLuchtbehandeling Speciale RuimtenGeluid in Technische Installaties en Installatie Project Management zijn bovendien post HBO gecertificeerd.

TVVL is een vereniging voor...

....mensen die affiniteit hebben met gebouwgebonden installaties en voorzieningen. Mensen met een hart voor techniek en innovatie. Doel van de vereniging is kennisdeling en kennisoverdracht. Deling vindt plaats in verschillende vormen en samenstellingen. Voor en door leden. Overdracht vindt plaats door middel van opleidingen, cursussen, handboeken, publicaties en lezingen. meer...

TVVL Kennispartners

De kennis op gebied van gebouwgebonden voorzieningen ligt bij de begunstigers van TVVL. Om deze kennis te ontsluiten en zo bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied heeft TVVL de samenwerking gezocht met haar begunstigers en hen uitgenodigd om TVVL Kennispartner te worden. Wij zijn zeer verheugd dat Carrier Airconditioning Benelux, Orange Climate Group en Remeha de rol van TVVL Kennispartner vervullen. Deze begunstigers leveren als TVVL Kennispartner een wezenlijke bijdrage aan kennisontwikkeling en kennisdeling in het vakgebied door input te leveren voor cursussen, lezingen en artikelen. Lees hier het interview met Carrier Airconditioning Benelux.

TVVL Kennispartner

TVVL Kennispartner

TVVL Kennispartner

WORD TECHNISCH SPECIALIST OP GEBIED VAN:

- Leidingwaterinstallaties;
- Riolering;
- Gasinstallaties;
- Brandblusvoorziening.


Met de 15-daagse opleiding Sanitaire Technieken doet u kennis op van het dimensioneren en ontwerpen van bovengenoemde sanitaire installaties. De cursus wordt aangevuld met workshops over technische - en medische gassen, stoominstallaties en zwembaden/waterbehandeling.

De kosten voor de opleiding bedragen: € 4.280,0 / € 4.910,- (leden/niet-leden).


Nieuwsberichten

REHVA Dictionary

Van professionals voor professionals
Klik hier